Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat, vineri, într-un accident rutier cu patru maşini la Los Angeles, relatează presa internaţională. O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicate patru vehicule pe Sunset şi Allenford la 16.35, când un vehicul a ajuns pe altul”, a declarat, vineri, ofiţerul departamentului de poliţie din Los Angeles, Drake Madison, pentru Fox News Digital

Actorul în vârstă de 74 de ani conducea un SUV negru Yukon când s-a ciocnit de un Prius roşu şi a mai lovit şi un Porsche Cayenne, potrivit TMZ.

Schwarzenegger este bine, dar şoferul din Prius a fost rănit. "Singura preocupare” a actorului este femeia rănită, a declarat un reprezentant al lui Schwarzenegger pentru Fox News Digital.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.