Arnold Schwarzenegger a dezvăluit săptămâna aceasta că era să moară după cea de-a treia operaţie pe cord deschis, o înlocuire de valvă efectuată chiar înainte de filmările pentru „Terminator: Dark Fate” (2019).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un nou videoclip pe YouTube, fostul guvernator al Californiei îşi aminteşte că s-a trezit după operaţie şi i-a auzit pe medici avertizându-l că procedura a provocat o hemoragie internă: „Mi-au spus că nu au planificat deloc acest lucru. Mi-au spus că au făcut o greşeală şi au perforat peretele inimii şi că au trebuit să mă deschidă rapid pentru a-mi salva viaţa. A fost înspăimântător”.

Starul de la Hollywood dezvăluie că şi-a revenit cu greu după operaţie. „A fost un dezastru. Am trecut printr-o catastrofă”, explică el.

Arnold Schwarzenegger a luptat pentru a se însănătoşi: „Arătam ca un imbecil pe coridoare, dar doctorul mi-a spus că trebuie să-mi întăresc plămânii pentru că puteam muri dacă făceam pneumonie”.

Actorul în vârstă de 76 de ani rămâne foarte activ în film şi televiziune. El tocmai a prezentat serialul „Fubar” pe Netflix şi un documentar despre cariera sa. De asemenea, şi-a lansat o carieră de influencer în domeniul bunăstării cu un newsletter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.