Actorul Arnold Schwarzenegger a recunoscut public că, în trecut, a depăşit de mai multe ori limita cu femeile şi şi-a cerut scuze pentru comportamentul său neadecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat revistei Men’s Health, fostul guvernator republican al statului California - acuzat, în 2003, în plină campanie electorală, de mai multe femei de hărţuire sexuală - a spus că a fost primul care şi-a recunoscut greşeala şi că s-a scuzat pentru comportamentul său.

„Îmi pare rău şi îmi cer scuze”, a spus actorul, care a recunoscut că, dacă ar putea, ar da timpul înapoi şi şi-ar schimba comportamentul faţă de femeile pe care le-a întâlnit.

Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că atunci când a devenit guvernator a impus organizarea de cursuri de prevenţie a hărţuirii sexuale, pentru că voia să se asigure că „nimeni, inclusiv eu”, nu va comite o astfel de greşeală.

Când era guvernator al statului California, în urmă cu 15 ani, Los Angeles Times a publicat un articol amplu în care şase femei îl acuzau pe actor de hărţuire sexuală. Atunci, Schwarzenegger s-a scuzat pentru „comportamentul urât”, dar s-a apărat spunând că „majoritatea acuzaţiilor” erau false.

Actorul şi jurnalista Maria Shriver, nepoata fostului preşedinte american JF Kennedy, au fost căsătoriţi timp de 25 de ani. Ei au divorţat în 2011, după ce Shriver a aflat că Schwarzenegger are un fiu ilegitim.

Timp de 13 ani, actorul a nega paternitatea, însă recent a început să vorbească pe conturile de pe reţelele de socializare despre buna relaţie şi asemănarea fizică dintre el şi Joseph Baena, în vârstă de 21 de ani, care merge pe urmele tatălui lui în ceea ce priveşte culturismul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.