Serialul de animaţie „Arcane”, inspirat de jocul video „League of Legends”, va avea premiera pe Netflix la nivel mondial în toamna acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea se concentrează asupra originilor a doi campioni emblematici din „League of Legends”, joc lansat în 2009, şi asupra puterii care îi va despărţi, acţiunea desfăşurându-se în regiunea utopică Piltover şi în districtul subteran oprimat Zaun.

Serialul animat este dezvoltat şi produs de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions.  

„«League of Legends» este un fenomen mondial şi ne bucură să fim gazda primei serii televizate din acest univers, «Arcane». Seria promite să fie o aventură spectaculoasă vizual care-i va ţine pe privitori cu sufletul la gură”, a transmis într-un comunicat Dominique Bazay, director al departamentului de producţii originale Netflix.

De cealaltă parte, Shauna Spenley, preşedinte global al diviziei de divertisment a Riot Games, a spus: „«Arcane» a fost creată ca o scrisoare de dragoste pentru jucătorii şi fanii jocului, care ne-au rugat să le oferim mai multe experienţe cinematografice care să exploreze lumile şi campionii din «League of Legends»”.

Riot Games continuă să câştige fani la nivel mondial în jocuri şi în afara lor. Video-urile sale au fost urmărite de peste 14 miliarde de ori la nivel global, iar competiţia esports League of Legends 2020 World Championship a înregistrat un număr record de vizionări. În total, peste 1miliard de ore de conţinut a fost urmărit în toată lumea, consolidând poziţia „LoL” ca cel mai urmărit joc competitiv la nivel global. Finala a fost urmărită simultan de 45 de milioane de spectatori. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.