Salma Hayek şi Anthony Hopkins au sărbătorit câştigarea premiului Oscar de către actor cu un dans, pe muzica lui Leonard Cohen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, Hayek, în vârstă de 54 de ani, a publicat pe Instagram un videoclip cu ea şi Hopkins, 83 de ani, în care au dansat, un moment surprins în locuinţa actorului din Ţara Galilor. 

Dansând pe melodia "Dance Me to the End of Love" a lui Leonard Cohen, videoclipul îl arată pe Hopkins mişcându-se singur, înainte ca Hayek să apară în cadru şi să daneze alături de star. Cei doi s-au îmbrăţişat. 

"Sărbătorind cu regele Anthony Hopkins al doilea Oscar al său pentru extraordinara interpretare din The Father", a scris Hayek în mesajul care însoţeşte videoclipul, şi a repetat textul în spaniolă. 

La secţiunea de comentarii, Hopkins a scris: "Mulţumesc, regină, pentru dragoste şi râsete. Memorabilă, frumoasă zi". 

Prietenia dintre Hayek şi Hopkins este veche de mai mulţi ani. În 2003, actriţa şi-a arătat sprijinul pentru Hopkins fiind lângă el când a fost celebrat cu o stea pe Walk of Fame la Hollywood. 

Hopkins a intrat în istorie duminică seară când a câştigat premiul Oscar pentru "cel mai bun actor în rol principal" la cea de-a 93-a gală a premiilor Academiei cu interpretarea din "The Father". El nu a fost prezent la ceremonie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.