Fiul cel mai mare al lui Alain Delon, Anthony, a vorbit pentru Cnews despre conflictul care îi sfâşie familia şi insistă că nu este vorba de o problemă de succesiune, scrie BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să încep prin a stinge un incendiu". Anthony Delon, care săptămâna aceasta a acuzat-o pe sora sa vitregă Anouchka în Paris Match că îl manipulează pe tatăl lor Alain, a cărui sănătate este în declin, vrea să fie "transparent" şi să "spună lucruri" despre problemele care le destramă familia.

"Aş vrea să spun lucrurilor pe nume - adevărul", a insistat fiul cel mare al emblemei cinematografiei franceze, vineri, în platoul emisiunii CNews. "Vreau să spun de ce există acest conflict astăzi. Pentru că nu este o problemă de moştenire, de succesiune".

"Toate aceste discuţii despre bani, moştenire, toate aceste speculaţii, îmi provoacă greaţă", spune Anthony Delon. "Pentru că nu despre asta este vorba. Nu vreau - chiar dacă am mult respect pentru Johnny - să fiu asociat cu Johnny, Bettencourt sau oricine altcineva”. El a adăugat: "Succesiunea este stabilită".

Pentru Anthony Delon, conflictul cu sora sa vitregă se referă la decizia de a-l lăsa sau nu pe tatăl lor să locuiască în casa sa din Douchy, în regiunea Loiret, unde speră să-şi trăiască ultimele zile.


"El a muncit toată viaţa şi are dreptul să decidă unde vrea să moară", spune el, înainte de a adăuga: "Eu şi fratele meu vrem ca dorinţa tatălui (nostru) să fie respectată. Tatăl meu a construit această casă împreună cu Mireille (Darc) în urmă cu 40 de ani. Douchy este casa lui. Vrea să îşi trăiască zilele în Douchy”.

"Sora mea vrea să îl ia înapoi în Elveţia pentru a fi cu el", continuă el, denunţând "o reţinere".

"Nu. Dacă vrea să fie aproape de tatăl meu, tot ce trebuie să facă este să vină la Douchy. În ultimele trei săptămâni, în afară de noaptea de Anul Nou, ea nu a fost acolo. A venit în ajunul Anului Nou. Şi-a făcut o poză cu ziarul (a postat pe Instagram o fotografie în care pozează alături de Alain Delon citind Le JDD, n.r.) pentru a dovedi că a fost acolo".

Potrivit lui Anthony Delon, Anouchka Delon ar dori să-l "readucă" pe tatăl lor în Elveţia "pentru că teama lor este că tatăl meu va fi redefinit ca cetăţean francez". "Din 3 iulie, când am făcut operaţiunea, tatăl meu se află în Franţa. Asta îi sperie, pentru că dacă va fi redefinit ca cetăţean francez, va fi o taxă uriaşă. Să plătească o taxă post-mortem, (tatăl meu) nu dă doi bani (...) Dar lor le pasă".

"Şocat de dezastrul mediatic"

Clanul lui Alain Delon este în conflict de câteva zile. Actorul a anunţat joi că depune plângere împotriva fiului său Anthony, după ce acesta din urmă a dat un interviu şocant în care denunţa starea de sănătate în declin a starului în vârstă de 88 de ani şi o acuza pe sora sa vitregă Anouchka că l-a manipulat.

Anthony Delon a depus o plângere împotriva surorii sale Anouchka, acuzând-o că nu l-a informat că tatăl lor a picat "cinci teste cognitive" între 2019 şi 2022. Alain Delon, prin intermediul avocatului său Christophe Ayela, a anunţat că intenţionează să depună plângere împotriva comentariilor fiului său, care ar fi vrut să îi "facă rău" lui şi fiicei sale Anouchka.

Fiica Anouchka a emis şi ea un comunicat prin intermediul aceluiaşi avocat, Ayela, în care denunţă "neruşinarea abjectă" a comentariilor şi anunţă că va depune plângere pentru defăimare, calomnie, ameninţare şi hărţuire împotriva lui Anthony.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.