Lungmetrajul „Another Round/ Druk”, cu Mads Mikkelsen în rol principal şi inclus în selecţia Cannes 2020, va rula în cinematografele româneşti la finalul anului, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai recentă realizare a cineastului Thomas Vinterberg a fost achiziţionată de distribuitori din ţări precum Franţa, Marea Britanie, Irlanda, Canada, Germania, Austria, Coreea de Sud, Turcia, Portugalia, Elveţia, Ungaria, Grecia, Polonia, Cehia. În România, filmul va fi distribuit de Bad Unicorn.

Lungmetrajul reuneşte o bună parte din echipa „The Hunt” (2012), care a fost selectat în competiţia de la Cannes şi nominalizat la Globurile de Aur şi Oscar. Este vorba despre scenaristul Tobias Lindholm şi actorii Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen şi Lars Ranthe. Din distribuţie face parte şi Magnus Millang, care a mai putut fi văzut în dramele lui Vinterberg „The Commune” (2016) şi „The Command” (2018).

„Another Round” porneşte de la teoria conform căreia ne naştem cu o cantitate mică de alcool în sânge şi că o uşoară stare de ebrietate ne deschide mintea spre lumea din jurul nostru, reducându-ne problemele şi sporind creativitatea. Încurajaţi de această teorie, Martin şi trei dintre prietenii lui, toţi profesori, pornesc într-un experiment. Ei menţin un nivel constant de beţie pe durata întregii zile. 

Rezultatele iniţiale sunt pozitive şi micul proiect al profesorilor se transformă într-un real studiu academic. Atât clasele de elevi, cât şi rezultatele lor continua să se schimbe în bine, iar grupul simte din nou că trăieşte. 

În curând, Bad Unicorn va mai lansa în cinematografele din România filmele „Corpus Christi”, de Jan Komasa (nominalizat la categoria „cel mai bun lungmetraj internaţional” a premiilor Oscar 2020) şi „Babyteeth”, de Shannon Murphy (premiat la categoria „cel mai bun tânăr actor” la Veneţia 2019). Datele premierelor urmează să fie anunţate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.