Lungmetrajul „Another Round/ Druk” al lui Thomas Vinterberg, cu Mads Mikkelsen în rol principal, a fost preferatul publicului de la BFI London Film Festival, care s-a încheiat duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parte din selecţia Cannes 2020, lungmetrajul reuneşte o bună parte din echipa „The Hunt” (2012), care a fost selectat în competiţia de la Cannes şi nominalizat la Globurile de Aur şi Oscar. Este vorba despre scenaristul Tobias Lindholm şi actorii Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen şi Lars Ranthe. Din distribuţie face parte şi Magnus Millang, care a mai putut fi văzut în dramele lui Vinterberg „The Commune” (2016) şi „The Command” (2018).

„Another Round” porneşte de la teoria conform căreia ne naştem cu o cantitate mică de alcool în sânge şi că o uşoară stare de ebrietate ne deschide mintea spre lumea din jurul nostru, reducându-ne problemele şi sporind creativitatea.

Filmul, care va fi lansat în România pe 27 noiembrie, a fost recompensat cu premiul publicului la festivalul necompetiţional de la Londra, în timp ce „The Painter and the Thief”, regizat de Benjamin Ree, a fost ales cel mai bun documentar. 

Cathy Brady a fost desemnată cel mai bun regizor debutant, pentru „Wildfire”. „Shuttlecock” al lui Tommy Gillard a fost votat cel mai bun scurtmetraj, iar „To Miss the Ending”, regizat de Anna West şi David Callanan, s-a remarcat între producţiile de artă XR/ imersivă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.