Animaţia „Yeti - Omul Zăpezilor” şi filmul SF „Gemini: Conspiraţia” se numără între premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de animaţie „Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable”, produs de Universal şi DreamWorks, este regizat de Tim Johnson şi Todd Wilderman. Omul Zăpezilor, rătăcit în lumea noastră, trebuie să se întoarcă la familia lui, iar pentru asta are nevoie de ajutor.

„Gemini Man”, cu Mary Elizabeth Winstead, Will Smith şi Clive Owen, spune povestea unui asasin plătit care are pe urmele sale o clonă a lui, o versiune mai tânără şi mai puternică. Filmul este regizat de Ang Lee.

Lungmetrajul documentar „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, scris şi regizat de Claudiu Mitcu şi Mihai Mincan, propune o interpretare neconvenţională a unuia dintre cele mai mari fenomene de migraţie din Europa secolului XXI. Filmul este construit ca un road movie atipic, un fel de ghid turistic neoficial al unei Europe diferite de cea din pozele agenţiilor de turism. 

Thrillerul horror „Scapă cine poate/ Ready or Not”, regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett, îi are în distribuţie pe Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien şi Andy MacDowell. Noaptea nunţii devine sinistră pentru o mireasă, după ce rudele excentrice ale soţului ei o forţează să ia parte la un joc înspăimântător.

Filmul românesc „Pisica Varde”, regizat de Narcis Constantinescu, are, de asemenea, premiera vineri în cinematografe. În centru, un detectiv care se apropie de pensie. El încearcă să rezolve un ultim caz, unul personal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.