Animaţia „The Croods: A New Age”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Nicolas Cage, Emma Stone şi Ryan Reynolds, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la premieră, filmul Universal şi DreamWorks a generat încasări de 4,4 milioane de dolari, aproximativ jumătate din încasările înregistrate la debut, potrivit boxofficemojo.com. 

La nivel global, lungmetrajul a generat încasări de puţin peste 60 de milioane de dolari, cu peste 40 de milioane de dolari reprezentând pieţele internaţionale.

În continuarea animaţiei din 2003, regizată de Joel Crawford, familia Crood este provocată de o alta, Betterman, care susţine că este mai bună şi evoluată. 

Comedia „Half Brothers”, cu Luis Gerardo Méndez, Connor Del Rio şi José Zúñiga, a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 720.000 de dolari. 

După trei weekenduri de la premieră, comedia horror „Freaky” a coborât pe locul al treilea. Filmul cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton în rolurile principale a generat încasări de 460.000 de dolari, aducând totalul nord-american la 7,7 milioane de dolari.

Filmul romantic „All My Life”, cu Jessica Rothe şi Harry Shum Jr., a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 350.000 de dolari. Planurile pentru nuntă ale unui cuplu sunt date peste cap după ce viitorul mire este diagnosticat cu cancer.

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a coborât două locuri în clasament, până pe cinci, după al nouălea weekend de la debut, când a înregistrat încasări de 329.000 de dolari. În total, filmul a generat, la nivel nord-american încasări de 17,7 milioane de dolari.

Top 10 este completat de filmul de aventuri „Elf” (2003), relansat, thrillerul horror „Come Play”, thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, şi „Die Hard” (1988), cu Bruce Willis, relansat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.