Animaţia „The Addams Family 2/ Familia Addams 2”, regizată de Greg Tiernan, Conrad Vernon şi Kevin Pavlovic, un roadmovie exotic cu aventuri stranii şi umor bizar, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 8 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După succesul filmului de animaţie „The Addams Family/ Familia Addams” din 2019, MGM a decis să producă o continuare şi să aducă pe marele ecran noi aventuri ale tinerei generaţii din cel mai ciudat clan familial.

Astfel, în această continuare a animaţiei, Morticia şi Gomez descoperă cu uimire că Wednesday şi Pugsley nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei.  Aşadar, pentru a-şi reclădi legăturile de familie, decid să plece toţi cu camperul lor bântuit într-o vacanţă. Aventura lor prin America îi pune în tot felul de situaţii hilare.

Producătorul Gail Berman a spus că, de data aceasta, echipa de producţie a avut un deadline mai strâns şi că toată lumea a fost hotărâtă să livreze la timp un film care să răspundă aşteptării publicului. „Ne-am mişcat super repede. Toţi cei din distribuţia primului film de animaţie au vrut să revină, mai ales că le-a plăcut să lucreze cu regizorul Conrad Vernon. Şi fraţii Danna au vrut să facă muzica noului film şi aşa că tot ce ne mai trebuia era un scenariu puternic. Ştim cu toţii cât de important este să ai o poveste bună în spatele unui film. Norocul nostru a fost că Wednesday este un personaj foarte puternic şi am putut crea o întreagă poveste în jurul ei”.

Regizorul Conrad Vernon a declarat că pentru el a fost foarte important ca noul film să aibă la bază o poveste nouă, complexă, care să ducă mai departe ideea de familie bizară. „Dintotdeauna mi-a plăcut să îi distrez pe oameni. Primesc mesaje de la părinţi care îmi spun cât de mult s-au distrat urmărind cu copiii lor filmul nostru”.

Pentru noua peliculă au organizat o cameră a scenariştilor în care protagonişti au fost, printre alţii, Al Gough şi Miles Malar, care fac producţia „Wednesday” pentru Netflix, ce va fi filmat în România.

„Continuarea aceasta este o formă de a explora şi mai profund dinamica din familia lor. Primul film s-a concentrat mai mult pe cartierul în care locuiesc şi pe vecinii lor. Acum, cartierul se extinde la nivelul întregii ţări şi îi vedem pe ciudaţii membri ai familiei luând contact cu diferite tipuri de oameni de-a lungul Statelor Unite”, a explicat actorul Oscar Isaac, cel care îi dă din nou viaţă lui Gomez Addams.

Chloë Moretz şi-a împrumutat vocea lui Wednesday, Charlize Theron - Morticiei Addams, Wanna Walton - lui Pugsley, iar din distribuţie fac parte Bill Hader şi Nick Kroll.

Filmul este distribuit în România de Forum Film şi va avea premiera pe 8 octombrie 2021 în formatele 2D, subtitrat sau dublat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.