Lungmetrajul de animaţie „Soul” al Pixar nu va mai ajunge pe marile ecrane nord-americane, urmând să fie lansat pe Disney+ în luna decembrie, a anunţat studioul. Cat priveşte pieţele unde platforma nu este disponibilă, el va rula în cinematografe începând cu o dată care urmează să fie anunţată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Soul”, programat iniţial să fie lansat în luna iunie şi amânat apoi pentru noiembrie, va avea premiera pe 25 decembrie pe platforma Disney+.

Spre deosebire de „Mulan”, care a fost lansat pe Disney+ pentru un cost suplimentar de 30 de dolari, „Soul” va fi disponibil celor peste 60,5 milioane de abonaţi fără o taxă suplimentară. Un abonament lunar pentru serviciul de streaming costă 6,99 de dolari.

În Statele Unite, multe cinematografe au rămas închise din cauza pandemiei, iar cele care şi-au reluat proiecţii funcţionează la capacitate redusă.

„Soul” îl are în centru pe Joe (voce Jamie Foxx), care visează să fie artist jazz, însă, înainte de a da lovitura, un accident face ca sufletul lui să se separe de trup. Este transportat în „The Great Before”, un tărâm fantastic unde noi suflete îşi primesc personalităţile înainte de a ajunge pe Pământ. Acolo întâlneşte un suflet numit 22 (voce împrumutată de Tina Fey). Cei doi fac eforturi pentru a înapoia sufletului lui Joe trupului de pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

Filmul este regizat de Pete Docter şi scris de Kemp Powers, care este şi co-regizor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.