Animaţia „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2” şi noua versiune a musicalului „Poveste din cartierul de vest/ West Side Story” se numără între premierele weekendului în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sing 2”, regizat de Garth Jennings, continuă povestea animalelor care au reuşit să salveze un teatru din Redshore City printr-un concurs muzical. Acum, după cinci ani, Buster Moon şi prietenii lui trebuie să convingă un star rock retras din lumina reflectoarelor, Clay Calloway (interpretat de Bono), să li se alăture pentru un nou show.

Personajelor şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson şi Taron Egerton. În plus, trupa irlandeză U2 a compus „Your Song Saved My Life”, special pentru această animaţie.

Filmul „West Side Story” regizat de Steven Spielberg respune povestea clasică a rivalităţilor acerbe şi a iubirii din New York-ul anilor 1950.

Producţia Disney şi 20th Century, cu Rachel Zegler şi Ansel Elgort în rolurile principale, vine la şase decenii de la filmul original - adaptare a musicalului de pe Broadway lansat în 1957. În centru se află o poveste de dragoste care alimentează rivalitatea dintre două bande, Jets şi Sharks.

Din distribuţia noii producţii fac parte Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist şi Rita Moreno (care a câştigat un Oscar pentru rolul din adaptarea din 1961). Moreno este şi unul dintre producătorii executivi ai filmului.

Premiera pe marile ecrane româneşti o are vineri şi drama „Toxicomă”, regizată de Gábor Herendi în baza autobiografiei actorului Győző Szabó.

Filmul urmăreşte cei mai dificili ani al actorului dependent de droguri şi întâlnirea lui cu psihiatrul cu care dezvoltă o relaţie neobişnuită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.