Animaţia „Luca”, producţie Disney pentru care şi-au împrumutat vocile unii ca Jacob Tremblay şi Maya Rudolph, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a generat în primul weekend încasări de 697.074 de lei, potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia. Distribuitorul producţiei nu a dezvăluit numărul spectatorilor.

Luca  petrece o vară pe Riviera italiană şi împărtăşeşte aventurile cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracţia este ameninţată de un secret: el este un monstru marin dintr-o altă lume, aflată sub suprafaţa oceanului.

„Văduva Neagră/ Black Widow”, thriller de acţiune Marvel din seria „Avengers”, cu Scarlet Johansson în rol principal, a coborât un loc în top, până pe doi, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 438.244 de lei.

Lungmetrajul o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să îşi confrunte trecutul după ce se trezeşte prinsă într-o conspiraţie ce are legătură cu viaţa ei. Urmărită de o forţă care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă faţă repercusiunilor din perioada în care era spion şi să repare relaţiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

„Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9”, regizat de Justin Lin, cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, John Cena şi Tyrese Gibson în distribuţie, s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie. În al patrulea weekend de la debut, filmul de acţiune a fost vizionat de 15.759 de spectatori şi a obţinut încasări de 386.954 de lei.

Filmul horror „Scapă, dacă poţi 2! Turneul campionilor/ Escape Room: Tournament of Champions”, regizat de Adam Robitel, a debutat pe poziţia a patra, cu 8.123 de spectatori şi încasări de 176.306 lei.

„Space Jam: A New Legacy”, producţie Warner Bros. regizată de Malcolm D. Lee, cu LeBron James şi personaje Looney Tunes în distribuţie, a debutat pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu 7.718 spectatori şi încasări de 156.283 de lei.

Top 10 este completat de animaţia „„Raya şi ultimul dragon/ Raya and The Last Dragon”, lungmetrajul fantasy de acţiune „Jaful secolului/ Way Down”, comedia de acţiune „Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului”, filmul horror „Spiral: Următorul capitol Saw/ Spiral: From the Book of Saw” şi de filmul de acţiune „Milkshake exploziv/ Gunpowder Milkshake”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.