Animaţia „Coco”, regizată de Lee Unkrich şi Adrian Molina, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, după ce a generat încasări de 49,02 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul animat de comedie îl prezintă pe tânărul Miguel (Anthony Gonzalez), care visează să devină un adevărat cântăreţ, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt), deşi în familia sa muzica este interzisă de mai multe generaţii. Încercând cu disperare să îşi dovedească talentul, Miguel intră în Ţinutul Morţilor, unde îl întâlneşte pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie pentru a dezlega misterul ascuns în familia lui Miguel, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Justice League”, produs de Warner Bros. şi DC Entertainment, a coborât pe cel de-al doilea loc în clasament, după ce a generat, în cel de-al doilea weekend de la debut, încasări de 40,7 milioane de dolari. Filmul care a avut un buget estimat la 300 de milioane de dolari îi are în distribuţie pe Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Amy Adams, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg şi Willem Dafoe.

Filmul „Wonder”, regizat de Stephen Chbosky, a pierdut, de asemenea, o poziţie în clasament, ajungând pe locul al treilea, cu încasări de 22,3 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut. Adaptare a romanului pentru copii al lui R.J. Palacio, filmul a costat 20 de milioane de dolari.

„Thor: Ragnarok” a coborât de pe locul al treilea pe locul al patrulea în top, în cel de-al patrulea weekend de la debut, în care a generat încasări de 16,7 milioane de dolari.

Comedia „Daddy's Home 2” a coborât o poziţie în box office-ul din America de Nord, în cel de-al treilea weekend de la debut, generând încasări de 13,2 de milioane de dolari şi aflându-se pe locul al cincilea în clasament.

„Murder on the Orient Express”, regizat Kenneth Branagh, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a generat încasări de 13 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de la debut, pierzând o poziţie în clasament şi ajungând pe locul al şaselea.

Filmul de animaţie „The Star”, pentru care Steven Yeun, Gina Rodriguez, Keegan-Michael Key şi Oprah Winfrey şi-au împrumutat vocile, a avut încasări de 6,8 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut, coborând de pe locul al şaselea pe locul al şaptelea în top.

Comedia „A Bad Moms Christmas”, regizată de Jon Lucas şi Scott Moore, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines în distribuţie, a coborât o poziţie în clasament, ajungând pe locul al optulea, după ce a generat, în cel de-al patrulea weekend de la debut, încasări de 5,01 milioane de dolari.

O prezenţă mai puţin aşteptată în top 10 o reprezintă drama „Roman J. Israel, Esq.”, regizată de Dan Gilrou, cu Denzel Washington şi Colin Farrell în distribuţie, care a făcut un salt de pe locul 37 pe locul al nouălea în box office-ul nord-american. Filmul a generat, în cel de-al doilea weekend de la premieră, încasări de 4,5 milioane de dolari.

Filmul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh, ocupă cel de-al zecelea loc în clasament, după ce a pierdut o poziţie, având încasări de 4,4 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend de la debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.