Tenorul italian Andrea Bocelli va apărea în ”The Music Of Silence”, un film biografic, adaptat după volumul său de memorii, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul, în vârstă de 58 de ani, a filmat scene în care interpretează aria ”Nessun dorma”, compusă de Giacomo Puccini, la Cinecitta Studios din Roma, potrivit The Hollywood Reporter.

Însă Andrea Bocelli va avea doar o scurtă apariţe în film, întrucât alter-ego-ul artistului, Amos Bardi, va fi interpretat în peliculă de actorul Toby Sebastian, iar Antonio Banderas va juca rolul maestrului său. Actorii Luisa Ranieri şi Jordi Molla vor interpreta rolurile părinţilor muzicianului.

Filmul biografic va prezenta povestea vieţii lui Andrea Bocelli şi va curpinde copilăria lui în Italia, când şi-a pierdut vederea, la vârsta de 12 ani, precum şi dificultăţile pe care le-a întâmpinat pentru a citi notele muzicale în Braille, dar şi alte probleme pe care le-a întâmpinat în timpul Facultăţii de Drept pe care a urmat-o şi la emisiuni la care a participat.

Filmul va prezenta şi momentul în care Andrea Bocelli a fost descoperit de Luciano Pavarotti, atunci când l-a auzit interpretând ”Miserere”, de Gregorio Allegri.

Pelicula biografică va include şi o serie de melodii nelansate din tinereţea lui Andrea Bocelli.

Filmul va fi regizat de Michael Radford şi produs de Andrea Iervolino, Monika Bacardi şi Roberto Sessa.

Andrea Bocelli, născut pe 22 septembrie 1958, este tenor italian de operă şi pop-opera. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui joc de fotbal. Artistul italian a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.