Concertul lui André Rieu de la Maastricht, care marchează 30 de ani de la înfiinţarea Orchestrei Johann Strauss, va putea fi urmărit pe 22 şi 23 iulie, la Grand Cinema & More.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisiunea este completată de filmări exclusive pentru publicul din cinematografe.  

Despre acest proiect care are loc în oraşul natal, André Rieu îşi aminteşte că a pornit cu 12 membri, alături de care ţinea repetiţii în sălile de curs ale unei şcoli primare, ajungând, astăzi, să cânte alături de 60 de muzicieni pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii. 

”Credem că astfel de evenimente susţin cel mai bine convingerea noastră, aceea că cinematograful nu este doar despre filme. Când vorbim despre André Rieu, cu atât mai mult despre concertul lui de la Maastricht, vorbim despre spectacol, despre muzică, dublată de charisma artiştilor şi de emoţia acelui loc, transmise exact aşa cum sunt, reale, autentice în toate colţurile lumii. Inclusiv aici, la Grand Cinema & More”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Desfăşurat în decorul medieval din piaţa centrală a oraşului Maastricht, evenimentul oferă o experienţă muzicală completă, emoţionantă şi plină de umor în acelaşi timp.

Gazda va fi, şi de această dată, Charlotte Hawkins, care, la sfârşitul concertului, va oferi un interviu cu artistul exclusiv pentru publicul din cinematografe. Concertul va putea fi urmărit şi în cinematografele din ţară, distribuit de Grand Cinema & More.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile la casele de bilete sau online, pe www.grandentertainment.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.