Analogue Festival începe vineri şi va include în acest weekend muzică, jocuri şi experienţe de entertainment în mijlocul naturii, pe platoul Făget de lângă Mioveni, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue vor urca artişti români şi internaţionali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marchează 30 de ani de existenţă a formaţiei), Delia (care va aduce pe scenă conceptul Rockadelia), John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Spike, Şatra B.E.N.Z., Viţa de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks şi Valeria Stoica.

Pe cea de-a două scenă vor urca artişti tineri aflaţi în plină ascensiune: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Pierşinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareş, PRBLM Kid Groşa, Rickardo Priceless, Serotone şi Trupa Rana.

„Aceştia sunt următoarea generaţie de headlineri - aşa cum ne place să o spunem la Analogue Festival. Au fost selectaţi din peste 120 de aplicaţii ale unor tineri artişti la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundară a Analogue Festival. În premieră, trei dintre aceşti tineri artişti - Andra Pierşinaru, Trupa Rana şi Clubhaus Studio - au fost ajuns în line-up în urma exprimării preferinţelor publicului, în ordinea celor mai multe interacţiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook şi Instagram”, spune Alin Călinescu, managerul festivalului.

Ziua Zero: joi 24 august - intrare liberă în avanpremiera festivalului

Toţi cei care doresc să ia contact cu experienţa unui mare eveniment muzical pot veni la Analogue Festival, pe platoul Făget de lângă Mioveni chiar de joi 24 august, pentru Ziua Zero, la care intrarea este gratuită. Cei interesaţi să rămână pentru experienţa completă îşi vor putea achiziţiona chiar la faţa locului abonamente sau bilete pentru câte o zi de festival.

Jocuri pentru toate vârstele

În cele trei zile de festival, între orele 14:00 şi 18:00 cei prezenţi vor putea lua parte la ateliere de string art (tablouri pe lemn create prin răsucirea unui fir de aţă sau lână în jurul cuielor de pe o scândură). La atelierul din incinta festivalului, participanţii vor crea sigla Analogue pe o placă gigantică de lemn, cu dimensiunea de 2 m.
De asemenea, participanţii de toate vârstele se vor bucura de jocuri gigant precum: Giant X&O, Giant Scrabble, Giant Domino, Giant Nu te supăra Frate, Giant Bubbles, Giant Twister, Giant Corn Hole şi Giant Four in a row, în timp ce copiii se vor distra cu facepainting, baloane modelabile, jocuri Hula Hoop, dar şi... o cursă în saci. Pe lângă acestea, ei vor mai avea ocazia să experimenteze jocuri precum Ladder Toss sau un joc gigantic de aruncat la ţintă.

Cum se face accesul la Analogue Festival

Analogue Festival are loc pe un spaţiu situat în mijlocul naturii, pe platoul Făget, aflat la circa 5 km de oraşul Mioveni. Intrarea în spaţiul festivalului se va face doar prin zona de acces general, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi înlocuit la intrare cu o brăţară de acces.
Toţi participanţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletin sau paşaport). Pentru condiţiile specifice de acces, inclusiv lista echipamentelor audio-video şi articolele personale care sunt permise sau nu, consultaţi regulamentul Analogue Festival, disponibil pe site-ul evenimentului.

Accesul minorilor la Analogue Festival este condiţionat de prezenţa unui adult însoţitor, în cazul copiilor cu vârsta de până la 14 ani, respectiv de un acord scris semnat de părinte sau tutorele legal în cazul minorilor cu vârsta între 14 şi 18 ani sau o declaraţie pe proprie răspundere, de asemenea semnată. Modelul de acord parental poate fi descărcat de pe site-ul Analogue Festival.

Orar

Joi, 24 august, Ziua Zero: acces liber începând cu ora 18:00
Vineri 25 august: acces începând cu orele 14:00 până sâmbătă 26 august, ora 3:00
Sâmbătă 26 august: acces începând cu orele 12:00 până duminică 27 august, ora 3:00
Duminică 27 august: acces începând cu orele 12:00, până luni 28 august, ora 3:00

Cum se ajunge la Analogue Festival

Pe durata festivalului, între Piteşti şi Mioveni şi spaţiul evenimentului va circula o cursă regulată de transport public. Punctele de plecare către locaţia festivalului sunt Ramada Hotel Piteşti şi Primăria Mioveni.

În aceste zile, cei interesaţi mai au o ultimă ocazie de a achiziţiona abonamente sau bilete la Analogue Festival, inclusiv online, pe platformele iabilet.ro, bilete.ro şi analogue.ro.

Dacă abonamentele standard oferă doar acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, abonamentele VIP oferă acces la o zonă special amenajată cu baruri cu opţiuni premium de băutură şi timp minim de aşteptare. Posesorii de abonamente VIP vor intra la festival printr-o intrare separată. Biletele de o zi garantează accesul la toate scenele Festivalului în ziua respectivă, începând din prima zi de la ora 14:00 (respectiv ora 12:00 în zilele de sâmbătă şi duminică) până la ora 3:00 a zilei următoare.
La intrarea în Festival, participanţii trebuie să prezinte biletul sau abonamentul, cartea de identitate sau certificatul de naştere al minorului, precum şi, dacă este cazul, acordul parental sau declaraţia pe proprie răspundere a însoţitorului.

Ediţia 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al oraşului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.