Ana Maria Mărgean a câştigat vineri seară, cu un număr de ventrilocie, marele trofeu „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat concurent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Pe locul al doilea, în urma voturilor primite, s-a clasat GIM, care a obţinut premiul de 20.000 euro, iar pe locul al treilea, după ce a impresionat prin mişcări, s-a aflat grupul Art of Robots, care a câştigat 10.000 euro.

Tot vineri seară a fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate, de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-i susţină pe cei de la Art of Robots.

Finala emisiunii-concurs a înregistrat 11,1 puncte de rating şi 35% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă a avut 6,6 puncte de rating şi 20,8% share. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 - 24:26, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 8,9 puncte de audienţă şi 33,9% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul al doilea avea 5,2 puncte de rating şi 19,8% share.

 

Mai mult de 2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:37, aproximativ 3 milioane de români se uitau la emisiune.

Pro TV a anunţat că înscrierile pentru sezonul al 12-lea „Românii au talent” pot fi făcute deja pe site-ul emisiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.