Actriţa Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp, a anunţat că a născut primul copil, o fetiţă de nume Oonagh Paige, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interpreta din "Aquaman" a împărtăşit vestea celor 3,9 milioane de urmăritori de pe Instagram , precizând că şi-a dorit un copil "în condiţiile mele". 

"Sunt atât de entuziasmată să împart vestea asta cu voi", a scris ea, alături de o fotografie în care o ţine la piept pe fetiţă. 

Oonagh s-a născut pe 8 aprilie 2021, a scris actriţa. 

"Acum patru ani, am decis că vreau un copil. L-am vrut în propriile condiţii". 

Amber Heard, care se află într-o relaţie cu fotografa Bianca Butti de la începutul anului trecut, a spus că ar vrea ca într-o zi societatea să considere normal "să nu-ţi doreşti un inel pentru a avea o familie". "Ea este începutul vieţii mele". 

Actriţa Amber Heard, în vârstă de 35 de ani, a fost căsătorită cu Johnny Depp. Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.