Grupul Amazon va oferi acces gratuit timp de un an la serviciul premium al platformei sale online tuturor rezidenţilor din oraşul american Manchester-bye-the-Sea, în care a fost filmat lungmetrajul omonim, recompensat în luna februarie cu două premii Oscar, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezidenţii din Manchester-by-the-Sea au văzut numele localităţii lor, un mic oraş din comitatul Essex din statul american Massachusetts, publicat în ultimele 14 luni în ziare, pe afişe, pe panouri, pe marchizele cinematografelor şi chiar pe scenă, în timpul galei premiilor Oscar, graţie acestui film independent regizat de Kenneth Lonergan.

Lungmetrajul ”Manchester by the Sea” a adus primele două Oscaruri platforma de streaming Amazon, ai cărui manageri au găsit o modalitate originală pentru a mulţumi celor 5.136 de locuitori din oraşul american: acces gratuit la serviciul premium Amazon Prime, timp de un an, alături de pungi de popcorn, produse de brandul Wickedly Popcorn.

Această varietate de popcorn conţine caramel, brânză şi aromă de vanilie.

Aceste gratuităţi au fost anunţate cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a filmului pe serviciul Amazon Prime Video, ce va avea loc vineri.

Abonamentul fiecărui membru la serviciul Amazon Prime costă 99 de dolari pe an.

Lungmetrajul ”Manchester by the Sea” este o dramă independentă despre o familie din clasa de mijloc americană care se confruntă cu mai multe evenimente tragice. Filmul a câştigat în luna februarie două premii Oscar, după ce s-a impus la categoriile ”cel mai bun actor în rol principal” (Casey Affleck) şi ”cel mai bun scenariu original” (Kenneth Lonergan).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.