Trupa Alternosfera va lansa, în luna februarie, la Bucureşti, cel de-al şaselea album de studio care va marca 20 de ani de la înfiinţarea grupului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea noului material de studio, al cărui nume nu a fost precizat, va avea loc printr-un concert programat pentru 22 februarie la Arenele Romane. Evenimentul se va desfăşura în cort încălzit.

Primele 300 de bilete au preţuri de 75 şi 105 lei, iar după epuizarea acestora, de 90 şi 125 de lei, urmând ca în ziua concertului să coste 100 şi 140 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţaua iabilet.ro.

Primul single de pe album, „Lucis”, a fost lansat în a doua parte a lunii noiembrie. 

Alternosfera a fost înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În luna octombrie a anului 2015, Alternosfera a lansat albumul „Haosoleum”, ultima parte a tripticului „Epizodia”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.