Melodia „All I Want for Christmas Is You” a cântăreţei Mariah Carey a revenit deja în topul Billboard Hot 100, după ce a fost desemnată cel mai bun cântec de sărbători din toate timpurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa lansată în 1994 a ajuns prima dată în topul 10 al clasamentului american al single-urilor în decembrie 2017. Recent, a fost clasată pe primul loc în retrospectiva „Greatest of All Time Holiday 100 Songs” a Billboard, iar „All I Want for Christmas Is You” adaugă un nou capitol în istoria sa.

În cel mai nou top al single-urilor, ea ocupă locul 36, după ce, în ultima săptămână, a fost accesată online de 11,2 milioane de ori în Statele Unite, a înregistrat 8,2 milioane de difuzări radio şi 2.700 de unităţi vândute, potrivit MRC Data.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

După debutul în top 10 al Billboard Hot 100 în urmă cu patru ani, în decembrie 2019 a ajuns în sfârşit pe prima poziţie, devenind al doilea cântec de sărbători care a înregisttrat performanţa, după „The Chipmunk Song” de The Chipmunks with David Seville, care a petrecut patru săptămâni pe locul întâi începând cu decembrie 1958.

Anul trecut, melodia lui Carey a condus din nou lista, acumulând în total cinci săptămâni pe primul loc.

Cu performanţa din 2019, Carey a obţinut a 19-a poziţionare pe primul loc în Hot 100, cele mai multe pentru un artist solo. Per ansamblu, înaintea ei se află doar The Beatles, cu 20.

Având în vedere că piesa a dominat topul până pe 4 ianuarie 2020, Carey a devenit primul artist solo care a ocupat prima poziţie în Hot 100 în patru decenii (1990, 2000, 2010 şi 2020).

Pe lângă „All I Want for Christmas Is You”, alte piese de Crăciun încep să urce acum în clasamentul american, între ele „Rockin’ Around the Christmas Tree” - Brenda Lee, „Jingle Bell Rock” - Bobby Helms şi „A Holly Jolly Christmas” - Burl Ives. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.