Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, marţi, răspunzând unei întrebări, că băieţelul ei a fost botezat în urmă cu două săptămâni, ea precizând că sâmbătă va face o petrecere la Palatul Ştirbey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alina Gorghiu a fost întrebată de jurnalişti despre botezul băieţelului ei, ea spunând că acesta a fost botezat în urmă cu două săptămâni şi că urmează să facă o petrecere, sâmbătă, cu colegii din partid, la Palatul Ştirbey.  

”Sâmbătă o să am petrecerea cu toţi colegii”, a spus Gorghiu, arătând că îşi cere scuze celor care nu au primit invitaţie, pentru că nu a putut găsi un loc în care să poată veni toţi colegii săi. 

Gorghiu a mai afirmat că îşi doreşte un eveniment cu mai puţină presă. 

”Am mai mulţi prieteni care au îndeplinit rolul de părinţi spirituali, domnul Quintus o să fie, de asemenea, părinte spiritual. Sunt persoane care nu se află în viaţa publică, medici, avocaţi, prieteni de familie”, a mai afirmat Alina Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a ţinut să menţioneze că preşedintele Klaus Iohannis nu va veni la petrecere.

La începutul lunii mai, Alina Gorghiu a anunţat pe Facebook naşterea băieţelului său, care se numeşte Noah.

Alina Gorghiu s-a căsătorit la începutul anului cu Lucian Isar, care a ocupat portofoliul pentru Mediul de Afaceri în timpul Guvernului Ponta, în 2012. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.