Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, primele imagini cu fiul său, Noah, din timpul botezului care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, aceasta povestind că, în timpul ceremoniei religioase, Noah a fost plin de temperament, a plâns şi a tot plâns până când a obosit, şi la fel şi ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi pentru familia mea este o zi diferită de altele. Fără politică, sărbătorim botezul voinicului meu, Noah. Ceremonia religioasă a avut deja loc într-un cadru restrâns, cu familia, azi sărbătorim extins, cu prieteni, colegi”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Ea adaugă că doreşte să împărtăşească virtual câteva imagini de la ceremonia religioasă de botez a lui Noah, care a avut loc la o bisericuţă din centrul Capitalei.

Copreşedintele PNL vine şi cu un post scriptum, în care povesteşte cum s-a comportat Noah în timpul botezului.

”Noah a fost plin de temperament, a plâns şi a tot plâns până când a obosit. Si eu la fel! :))”, a scris Alina Gorghiu. 

Alina Gorghiu şi-a invitat colegii din PNL, sâmbătă, la petrecere, pentru sărbătorirea botezului lui Noah. 

”Sâmbătă o să am petrecerea cu toţi colegii”, a spus Gorghiu, marţi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, arătând că îşi cere scuze celor care nu au primit invitaţie, pentru că nu a putut găsi un loc în care să poată veni toţi colegii săi. 

Gorghiu a mai afirmat că îşi doreşte un eveniment cu mai puţină presă. ”Am mai mulţi prieteni care au îndeplinit rolul de părinţi spirituali, domnul Quintus o să fie, de asemenea, părinte spiritual. Sunt persoane care nu se află în viaţa publică, medici, avocaţi, prieteni de familie”, a mai afirmat Alina Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a ţinut să menţioneze că preşedintele Klaus Iohannis nu va veni la petrecerea de sâmbătă.

Vineri, a fost şi ziua de naştere a Alinei Gorghiu, care a împlinit 38 de ani.

La începutul lunii mai, Alina Gorghiu a anunţat pe Facebook naşterea băieţelului său, care se numeşte Noah.

Alina Gorghiu s-a căsătorit la începutul anului cu Lucian Isar, care a ocupat portofoliul pentru Mediul de Afaceri în timpul Guvernului Ponta, în 2012

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.