Alice Cooper a transmis luni un mesaj prin care invită publicul din România la concertul pe care îl va susţine alături de supergrupul The Hollywood Vampires, pe 6 iunie, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt Alice Cooper de la The Hollywood Vampires şi ne vedem pe 6 iunie, la Romexpo, Bucureşti. Fiţi acolo!”, a spus iniţiatorul proiectului muzical din care fac parte chitaristul Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-chitarist Johnny Depp.

Basistul Duff McKagan şi toboşarul Matt Sorum, cunoscuţi ca membri ai formaţiei Guns N’Roses, vor urca alături de cei trei pe scena de la Bucureşti.

România este una dintre cele cinci ţări europene şi singura din estul Europei în care va concerta The Hollywood Vampires.

The Hollywood Vampires a lansat albumul omonim de coveruri, pe 11 septembrie 2015, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii '70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Pe lângă piese ca ”Jeepster” (T-Rex), ”Whole Lotta Love” (Led Zeppelin), ”My Generation” (The Who) şi ”Manic Depression” (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde şi două compoziţii originale, semnate de Johnny Depp şi Alice Cooper, între alţii.

Alice Cooper a mai concertat la Bucureşti în 2007 şi 2011, iar Joe Perry, alături de Aerosmith, în 2010.

Biletele pot fi cumpărate începând de joi, din reţeaua Eventim. Un număr limitat de bilete a fost puse în vânzare, în presale, la preţurile de 149, 249 şi 439. După epuizarea acestora, preţurile vor fi de 169, 279 şi 459 de lei.

Alice Cooper, pe numele său real Vincent Damon Furnier, s-a născut pe 4 februarie 1978. Şi-a început cariera solo în 1975 cu un album conceptual, intitulat ”Welcome to My Nightmare”, după ce a lansat cinci materiale de studio alături de Alice Cooper Band. Creator al conceptului ”shock-rock”, un termen ce se referă la artiştii care combină muzica rock cu reprezentaţii live pline de teatralitate, rockerul american şi-a construit o carieră de succes, întinsă pe durata a peste cinci decenii, şi a lansat numeroase piese care au devenit celebre, precum ”Poison”, ”Hey Stoopid!” şi ”House of Fire”. Recent, el a anunţat că se va reuni cu Neil Smith, Mike Bruce şi Dennis Dunaway, membrii supravieţuitori din formula originală a trupei sale, pentru a lansa împreună un nou album de studio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.