Alexi Laiho, chitaristul grupului finlandez de metal Children of Bodom, a murit la vârsta de 41 de ani, a anunţat formaţia, luni, pe Facebook. Muzicianul a decedat la sfârşitul lui decembrie, după o lungă boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu tristeţe vă anunţăm moartea lui Alexi Laiho", este mesajul trupei. "Suntem devastaţi şi cu inimile frânte de moartea neaşteptată a prietenului nostru drag. Călătoria noastră ca formaţie era la început. Nu avem cuvinte să descriem şocul şi durerea pe care o simţim". 

Pe numele său adevărat Markku Aleksi Laiho, Alexi Laiho a înfiinţat în 1993 Children of Bodom împreună cu bateristul Jaska Raatikainen.

Formaţia s-a desfiinţat în decembrie 2019 înainte de a se reforma sub numele de Bodom After Midnight. Trei melodii sunt deja disponibile şi un videoclip urmează să fie lansat în curând. 

De mai multe ori premiat de-a lungul carierei, Alexi Laiho a impresionat în 2015 cântând cu 100 de chitarişti la Helsinski Festival în cadrul evenimentului "100 Guitars From Hell".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.