Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior vor cânta în Constanţa, în noaptea de Revelion, spectacolul urmând să aibă loc în Piaţa Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă că spectacolul pe data de 31 decembrie va începe de la ora 21.00, în Piaţa Ovidiu, iar Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior şi Robert Georgescu & White sunt cei care vor urca pe scenă.   
 “Concertele vor fi însoţite toată noaptea de un show deosebit de lasere, iar la miezul nopţii ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată”, a transmis Primăria Constanţa. 
Municipalitatea a menţionat că programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit în noaptea de Revelion. 
Astfel,  liniile 44, 51,48, 101 şi 102 vor circula în program 21:00 - 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 şi 42 şi de 25 de minute pentru linia 51.  
Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu. 
Suplimentar, va circula şi linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21:00-02:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.