Actorii Alec Baldwin, Scarlett Johansson şi umoriştii care alcătuiesc ”echipa Trump” au interpretat un cover al unui cântec celebru din repertoriul muzicianului Leonard Cohen, ”Hallelujah”, în debutul ultimului episod din actualul sezon al emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, informează revista Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alec Baldwin a apărut încă o dată în această emisiune în rolul preşedintelui Donald Trump şi a asigurat partitura de pian. Cântecul în sine şi decorurile au reamintit primul episod din ”Saturday Night Live” difuzat după alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie 2016, când Kate McKinnon a interpretat acest single pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Leonard Cohen, care a murit pe 7 noiembrie la vârsta de 82 de ani, şi pentru a evidenţia starea de şoc prin care trecea opinia publică americană după victoria repurtată de Donald Trump în alegerile prezidenţiale în faţa contracandidatei sale, democrata Hillary Clinton.

De această dată, Kate McKinnon a interpretat rolul lui Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui Donald Trump.

Mikey Day şi Alex Moffatt au apărut în rolurile Donald Trump Jr. şi Eric Trump. Cecily Strong a interpretat-o încă o dată pe prima doamnă, Melania Trump.

Scarlett Johansson a apărut în mijlocul cântecului, purtând o rochie aurie din lamé, evocând-o pe prima fiică a preşedintelui în exerciţiu, Ivanka Trump.

Din grupul reunit în jurul pianului nu au lipsit Beck Bennett - în rolul vicepreşedintelui Mike Pence, Aidy Bryant - în rolul secretului de presă adjunct de la Casa Albă, Sarah Huckabee Sanders, dar şi un actor deghizat în personajul ”Moartea” (Grim Reaper), care l-a evocat în ediţiile precedente ale emisiunii pe consilierul prezidenţial Steve Bannon.

După încheierea cântecului, Alec Baldwin, imitând vocea şi tonalitatea lui Donald Trump, a spus: ”Nu voi renunţa, pentru că nu am făcut nimic rău”.

Această frază a reprezentat o aluzie la săptămâna dificilă de care a avut parte Donald Trump, în contextul unor dezvăluiri explozive, dar şi la un comentariu făcut de Kate McKinnon într-un episod al emisiunii ce a fost difuzat pe 12 noiembrie. ”Eu nu renunţ şi nici voi nu ar trebui să renunţaţi”, a spus actriţa în acel episod, referindu-se la tristeţea resimţită de multe femei americane după înfrângerea suferită de Hillary Clinton în alegeri, sporită de agenda politică promovată de Donald Trump.

Emisiunea ”Saturday Night Live” şi-a încheiat cel de-al 42-lea sezon, sâmbătă seară, cu o ediţie în care gazda show-ului a fost actorul Dwayne ”The Rock” Johnson, iar invitatul muzical a fost cântăreaţa Katy Perry. 

În timpul monologului său, actorul Dwayne Johnson s-a referit la o serie de titluri din presa americană referitoare la o posibilă candidatură la funcţia de preşedinte. Alec Baldwin a apărut brusc pe scenă, jucându-se pe sine, pentru a-l îndemna pe Dwayne Johnson să candideze. 

Dwayne Johnson a confirmat, în glumă, intenţia sa de a candida pentru funcţia de preşedinte. Starul hollywoodian a glumit cu Alec Baldwin şi pe seama posibilităţii de a candida alături de Tom Hanks, care ar urma să devină vicepreşedinte.

”Mulţi oameni mi-au spus că ar trebui să candidez pentru a deveni preşedinte. Începând din această seară, voi candida pentru a deveni următorul preşedinte al Statelor Unite”, a anunţat, glumind, Dwayne Johnson. 

Apoi, cei doi actori s-au lansat într-o serie de speculaţii amuzante despre viitoarea campanie electorală. ”Împreună, vom obţine 100% din voturi. Eu voi primi voturile veteranilor, pentru că am luptat în Al Doilea Război Mondial în 10 filme diferite”, a spus Tom Hanks. ”Iar eu voi primi voturile minorităţilor etnice, pentru că toţi vor presupune că eu fac parte din grupurile lor”, a continuat Dwayne Johnson.

Optând apoi pentru un ton mai serios, cele două vedete şi-au încheiat ”campania” spunând: ”Atunci când vine vorba de politică, avem nevoie de mai mult echilibru şi de mai puţin zgomot”. Episodul s-a încheiat cu un afiş uriaş care a fost desfăşurat în centrul scenei, pe care era inscripţionat sloganul ”Johnson şi Hanks pentru alegerile din 2020”.

În urma episodului de sâmbătă seară al emisiunii ”Saturday Night Live”, hashtagul #JohnsonHanks2020 a devenit unul dintre principalele subiecte de discuţie pe Twitter în Statele Unite.

Popularitatea actorului Alec Baldwin a atins o cotă uriaşă după ce starul american a început să interpreteze o versiune parodică a preşedintelui Donald Trump în emisiunea de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, din octombrie 2016, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, ce au avut loc pe 8 noiembrie.

Audienţa emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, cel mai longeviv show de comedie din istoria postului NBC, a crescut spectaculos după ce actorul Alec Baldwin a început să îl interpreteze pe Donald Trump în acest program TV, într-o serie de scenete umoristice.

Acele momente parodice, în care Alec Baldwin îl joacă pe Donald Trump ca pe un şef de stat fără minte şi cu o putere de concentrare foarte scăzută, cu un ego exacerbat şi cu o dependenţă vădită de Twitter, au devenit o veritabilă marcă înregistrată a emisiunii ”Saturday Night Live” (”SNL”), dar au atras şi o mânie reală din partea preşedintelui republican.

Donald Trump a criticat show-ul de pe NBC în luna decembrie, spunând că este ”total de neurmărit” şi ”o crimă premeditată”.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în vara anului 2016, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul sezonului difuzat în 2016, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.