Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon” al rapperului Pop Smoke, lansat postum, a stabilit un record în topul american de gen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Shoot for the Stars Aim for the Moon” a doborât recordul lui Eminem pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe primul loc în topul Rap Albums al Billboard, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Albumul a reuşit să se menţină pe prima poziţie 20 de săptămâni consecutiv, fiind primul disc care reuşeste această performanţă de când a fost creat acest clasament.

Pe parcursul săptămânii trecute, „Shoot for the Stars Aim for the Moon” a fost vândut în peste 40.000 de copii, doborând recordul deţinut de albumul „Recovery” al lui Eminem (19 săptămâni).

„Take Care” al lui Drake a petrecut 16 săptămâni în fruntea topului, în 2011 - 2012, „The Marshall Mathers LP 2” al lui Eminem, 14 săptămâni, în perioada 2013 - 2014, „DAMN.” al lui Kendrick Lamar, 11 săptămâni, în 2017, iar „The Blueprint 3” al lui Jay-Z, 10 săptămâni, în perioada 2009 - 2010.

Topul R&B/ Hip-Hop Albums a fost creat în 1965, iar albumul lui Pop Smoke este unul dintre puţinele din istorie care au reuşit performanţa de a înregistra peste 20 de săptămâni în fruntea acestuia. Primul este „Please Hammer Don’t Hurt Em” al lui MC Hammer, cu 29 de săptămâni pe primul loc. Alte trei albume au reuşit sa reziste pe primul loc pentru mai mult de 20 de săptămâni: „The Chronic” - Dr. Dre (28 de săptămâni), „Doggy Style” - Snoop Doggy Dogg (26 de săptămâni) şi „Word of Mouf" - Ludacris (21 de săptămâni).

Albumul lui Pop Smoke a fost lansat în iulie 2020, la cinci luni după ce rapperul în vârstă de 20 de ani a fost ucis într-un jaf. Acesta este primul său album de studio, apărut după mai multe mixtape-uri.

Pe el sunt incluse piesele „For The Night”, colaborare cu Lil Baby şi DaBaby, „The Woo”, cu 50 Cent şi Roddy Ricch, şi „What You Know Bout Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.