Mădălina Pavăl Live Orchestra lansează, sâmbătă, "Roiesc", un material discografic care a prins formă din dorurile, grijile şi frământările ultimilor ani, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mădălina Pavăl a avut ocazia să strângă în jurul ei 11 muzicieni extrem de talentaţi care activează pe scena muzicii clasice în proiectul intitulat Mădălina Pavăl Live Orchestra, un demers atent curatoriat de producătorul şi artistul Alexei Ţurcan. Împreună au dat naştere pieselor de pe albumul "Roiesc", un produs muzical care îşi doreşte să repună în valoare tot ceea ce numim origini şi rădăcini.

Întregul eveniment a fost construit pe ideea de happening cultural ca o îmbinare labirintică de momente performative surpriză, pregătite de artiştii invitaţi de trupă cu această ocazie specială.

Concertul va fi unul sincretic şi imersiv, în care muzica se întrepătrunde cu pasaje duioase de storytelling şi dinamismul elementelor vizuale iar sesiunile de video - mapping completează virtuozitatea sonoră a ansamblului de muzicieni şi aruncă un iz de magie peste Palatul Bragadiru.

Pe 28 mai, Mădălina Pavăl şi Alexei Ţurcan (acordeon, chitară) vor urca pe scena Palatului Bragadiru alături de Lucian Naste (chitară), Alex Corlan (bas), Ioana Turcu (flaut), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Larisa Retegan (violă), Mihail Grigore (violoncel), Iacob Artin Panighiant (contrabas), Alice Hristodor (harpă) şi Philip Goron (percuţie). Intrare: 70 de lei. 

Biletele au fost puse în vânzare în avans, în reţeaua www.iabilet.ro, atât în format electronic: https://www.iabilet.ro/bilete-madalina-paval-live.../, cât şi în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Se vor putea achiziţiona bilete şi la intrare, în seara evenimentului, în limita spaţiului rămas disponibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.