Marele actor Alain Delon, care s-a retras de pe scena publică din cauza problemelor de sănătate, îşi pregăteşte revenirea. Starul va acorda un interviu televizat, după doi ani de la accidentul vascular cerebral, scrie BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va vorbi cu prietenul său Cyril Viguier, prezentator al Grand Journal de pe TV5 Monde, anunţă Le Journal de Dimanche. 

Potrivit săptămânalului, actorul în vârstă de 85 de ani va acorda un "interviu-fluviu" în care va vorbi despre actualitate - "pandemie, suburbii, Macron, MeToo", potrivit JDD. 

El va aborda şi probleme din viaţa, cariera sa şi va vorbi despre cel mai recent proiect de cinema. Acest interviu foarte aşteptat va fi difuzat în iunie. 

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o "uşoară" hemoragie cerebrală în 2019. S-a recuperat în Elveţia şi nu a avut nicio apariţie publică, cu excepţia câtorva mesaje publicate pe Instagram de copiii săi Anthony, Alain-Fabien şi Anouchka.

Ultimul rol în cinema al lui Delon a fost în 2018. El a jucat în "Toute ressemblance", primul film al lui Michel Denisot, o comedie despre culisele unui jurnal televizat. Delon nu mai jucase de 10 ani, de la "Astérix aux Jeux Olympiques" unde îl interpretează pe Cezar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.