„Medicine at Midnight”, al zecelea album al trupei americane Foo Fighters, va fi lansat pe 5 februarie 2021, au anunţat membrii grupului la emisiunea „Saturday Night Live”, unde au prezentat primul single de pe acest material, „Shame Shame”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa în emisiunea NBC a fost a opta din cariera Foo Fighters. Trupa a cântat în episodul prezentat de actorul Dave Chappelle şi piesa „Times Like These” (2003). 

„Medicine at Midnight”, care cuprinde nouă piese, a fost înregistrat în Los Angeles, într-o casă din anii 1940 din Encino, şi finalizat în urmă cu câteva luni. El ar fi trebuit să fie lansat anul acesta, însă, la fel ca turneul aniversar al grupului, a fost amânat din cauza pandemiei.

Albumul a fost produs de trupă împreună cu Greg Kurstin, premiat cu Grammy pentru discuri precum „Concrete and Gold” (Foo Fighters) şi „25” (Adele).

Foo Fighters a fost înfiinţată în oraşul Seattle, în 1994, la iniţiativa lui Dave Grohl, bateristul trupei Nirvana, după destrămarea acestui grup grunge, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain. Recompensată cu 11 premii Grammy din 27 de nominalizări, Foo Fighters a lansat până în prezent nouă albume de studio. Cel mai recent dintre ele, „Concrete and Gold”, a apărut pe piaţă în 2017. Grupul este format din Dave Grohl (voce, chitară), Taylor Hawkins (tobe), Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (chitară), Pat Smear (chitară) şi Rami Jaffee (clape).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.