Studioul din spatele filmului "Bridget Jones" a confirmat că eroina se va întoarce pe marele ecran pentru a patra ecranizare, adaptată după romanul din 2013 al lui Helen Fielding, "Mad About the Boy", potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hugh Grant va reveni în rolul lui Daniel Cleaver, după ce nu a jucat în episodul precedent, "Bridget Jones's Baby" din 2016. Acel film a prezentat sarcina neaşteptată a lui Bridget, care a coincis cu un triunghi amoros, în timp ce Mark Darcy (Colin Firth), iubitul lui Bridget, care a avut mai multe relaţii, şi un nou pretendent, interpretat de Patrick Dempsey, se luptau pentru afecţiunea ei.

Firth nu va fi în cel de-al patrulea film, care se petrece la patru ani după episodul precedent şi în care Bridget este văduvă şi are doi copii mici, Mark fiind ucis de o mină de teren în Sudan.

Alături de Grant şi Renée Zellweger se află Emma Thompson, care a jucat rolul doctorului lui Bridget în cel de-al treilea film, precum şi noii veniţi în serie Chiwetel Ejiofor şi Leo Woodall, cel din urmă fiind în plină ascensiune după rolurile importante din "The White Lotus" şi "One Day".

S-a sugerat că Woodall îl va interpreta pe tânărul sexy de 30 de ani cu care Bridget începe o aventură. Fielding a scris scenariul lungmetrajului, care va fi regizat de Michael Morris, al cărui film anterior a fost "To Leslie", drama cu Andrea Riseborough, care a obţinut anul trecut o nominalizare surpriză la Oscar pentru rolul său.

Este pentru prima dată când un bărbat va fi la cârma unui lungmetraj "Bridget Jones". Sharon Maguire a regizat primul şi al treilea film, iar Beeban Kidron pe al doilea.

"Bridget Jones: Mad About the Boy" va fi filmat la Londra în această vară, urmând să fie lansat în februarie anul viitor, pentru a coincide cu Ziua Îndrăgostiţilor. Până în prezent, franciza a încasat 760 de milioane de dolari în box office, în timp ce primul episod din 2001 i-a adus o nominalizare la Oscar lui Zellweger.

Filmul, ca şi celelalte, va fi produs de Working Title şi lansat de Universal. Va fi primul rol pe marele ecran al lui Zellweger de la "Judy" din 2019, pentru care a câştigat un premiu Oscar pentru rolul Judy Garland.

Grant joacă în prezent în miniseria "The Regime" alături de Kate Winslet, în timp ce cel mai recent film al lui Thompson a fost "Matilda: The Musical". Cel de-al doilea film al lui Ejiofor ca regizor, "Rob Peace", a avut premiera la Sundance în ianuarie. Woodall filmează în prezent drama juridică "Nuremberg", alături de Russell Crowe, Rami Malek şi Michael Shannon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.