Serialul animat „Agent Binky”, lansat luni de Boomerang, are în centru un motan spaţial care apără oamenii de pericolele ce vin din afara Terrei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Binky arată ca o pisică de casă obişnuită, care trăieşte în ceea ce pare a fi o casă obişnuită pe o stradă obişnuită. Dar nu este nimic normal în legătură cu Binky.

Agent Binky este un motan spaţial. Pentru el, asta este o adevărată pasiune. A aderat la P.U.R.S.T. Ca agent al acestei prestigioase organizaţii, este pe deplin implicat în ceea ce s-a născut să facă: să-şi apere oamenii de pericolele spaţiului cosmic, indiferent de sacrificii.

„Agent Binky” poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Boomerang se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, oferind programe precum „Scooby-Doo”, „Tom şi Jerry”, Looney Tunes şi „The Happos Family”. Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de ţări şi 140 de milioane de locuinţe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.