Între 2 şi 18 septembrie 2022, muzicienii Maxim Belciug şi Gabriel Bălaşa vor cânta pentru locuitorii din Sectorul 2, în grădinile publice dintre blocuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase agape muzicale fac parte din proiectul comunitar intitulat "Se cântă în 2", al cărui program este următorul:

vineri, 2 septembrie 2022, ora 19.00 – Parcul Florilor

duminică, 4 septembrie 2022, ora 19.00 – Grădina Mătăsari

vineri, 9 septembrie 2022, ora 19.00 – Parcul Titus Ozon
duminică, 11 septembrie 2022, ora 19.00 – Parcul Lunca Florilor
vineri, 16 septembrie 2022, ora 19.00 – Parcul Ciurea
duminică, 18 septembrie 2022, ora 19.00 – Parcul Obor

Muzicianul Maxim Belciug este un artist iubit şi recunoscut pentru încăpăţânarea cu care stăruie să creadă că frumuseţea va mântui totuşi lumea. Gabriel Bălaşa este un alt nume frecvent întâlnit pe scena muzicală under şi overground. Un percuţionist apreciat pentru prezenţa sa creativă, care în ultimul timp a devenit şi ambasadorul unui instrument încă puţin cunoscut la noi: handpanul. Împreună, cei doi formează un duo insolit, ca şi muzica lor. Un melanj, exuberant şi zajjy, de clasic cu improvizaţie, exotisme pline de culoare, valsuri, tango-uri, tarantelle, baroc şi ritmuri latino-americane. 

Proiectul "Se cântă în 2" se desfăşoară în luna septembrie în parcurile mici, de cartier, din Sectorul 2, şi îşi propune să ducă frumosul şi muzica spre locuitorii mai puţin norocoşi, ce nu au în mod curent posibilitatea de a participa la concerte, şi să le ofere acestora prilejul unor serate muzicale deschise, comunitare.

Proiectul este organizat de Asociaţia Culturală Kitarodia şi este co-finanţat de Primăria Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti. Intrarea pentru public este liberă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.