Actorul Adrien Brody este invitat special în al treilea sezon al serialului „Succession” (HBO), a cărui producţie a început la New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brody este al doilea nume nou anunţat săptămâna aceasta pentru distribuţia producţiei de succes, după Alexander Skarsgård.

Distribuţia este alcătuită din Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck şi Rob Yang.

Personajul interpretat de Brody este Josh Aaronson, un investitor miliardar activist care devine esenţial în bătălia pentru acţionariatul Waystar.

„Succession”, premiat cu două Globuri de Aur şi nouă trofee Primetime Emmy, este al doilea proiect HBO pentru Brody. El urmează să interpreteze rolul Pat Riley, antrenor în NBA, în serialul realizat despre Los Angeles Lakers. 

Adrien Brody, care a fost recompensat cu un Oscar pentru rolul din „The Pianist”, va juca în următorul film al lui Wes Anderson, „The French Dispatch”, în „Blonde” (Netflix) şi în serialul „Chapelwaite” (Epix). Recent, el a scris, produs, jucat şi a realizat coloana sonoră a filmului de acţiune „Clean”. Brody a fost cooptat şi pentru o producţie Searchlight, împreună cu Saoirse Ronan şi Sam Rockwell. În trecut, a mai jucat în „Predators”, „King Kong”, „The Grand Budapest Hotel” şi „Midnight in Paris”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.