Adolescenta Laura Bretan, în vârstă de 13 ani, va concura direct în semifinala "America's Got Talent", după ce a impresionat juriul la debutul sezonului 11 al emisiunii de televiziune, care a avut loc marţi seară. Laura s-a calificat direct şi în finala concursului ”Românii au talent”, difuzat de Pro TV, etapă care va avea loc vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laura Bretan a publicat, miercuri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, un extras din emisiunea difuzată de postul de televiziune NBC, cu mesajul: ”Vă aduc o mare bucurie. Îmi puteţi viziona apariţia la «America's Got Talent» aici. Sper să vă placă!”.

”Am emoţii, am văzut mulţi oameni foarte talentaţi aici”, a spus tânăra pe scena "America's Got Talent", înainte de a cânta aria ”Nessun Dorma”, compusă de Giacomo Puccini.

”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre juraţi, după încheierea momentului Laurei Bretan.

La rândul său, producătorul de televiziune Simon Cowell a mărturisit că, după emoţiile afişate de Laura Bretan înaintea interpretării ariei, nu credea că ea poate vorbi. ”A fost ireal. Nu m-am gândit că poţi vorbi, dar să cânţi aşa... Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti”, a mai spus Simon Cowell.

Mel B, care a cântat în grupul Spice Girls, a fost cea care a apăsat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinala concursului "America's Got Talent".

”Cred că acest show îţi va schimba cu adevărat viaţa, iar eu îţi voi schimba viaţa acum”, a spus Mel B înainte de a apăsa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan înainte ca ea să cânte, iar după prestaţia adolescentei a exclamat: ”Incredibil!”.

În aprilie, Laura Bretan s-a calificat direct şi în finala concursului ”Românii au talent”, difuzat de Pro TV, etapă care va avea loc vineri seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.