Laura Bretan este o fată de 13 ani, cu părinţi români, dar născută în Statele Unite ale Americii, care are o voce unică. Eleva a participat la preselecţiile Românii au talent de la PRO TV şi a reuşit să ridice în picioare întreaga sală încă de la primele acorduri ale ariei ”O mio bambino caro”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laura a trăit toată viaţa ei în Chicago, acolo unde este deja o mică vedetă după ce s-au făcut mai multe reportaje tv despre talentul ei şi unde a avut câteva spectacole.


Romanii au talent 2016: Laura Bretan - Interpreteaza melodia O mio babbino caro pe vocearomaniei.protv.ro

În 2015, însă, fata s-a întors în România cu părinţii ei pentru a asista la înmormântarea bunicului ei, rămas în ţară. Atunci a decis să participe la preselecţiile Românii au talent pentru a îndeplini una dintre ultimele dorinţe ale bunicului ei.

Prestaţia ei din preselecţii nu a primit un Golden Buzz, dar Mihaela Rădulescu a declarat că este foarte posibil să o aibă în faţă pe viitoarea câştigătoare a acestei ediţii a showului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.