Cântăreaţa Adele a realizat vineri o rară performanţă, clasându-se în fruntea topurilor britanice ale celor mai bine vândute albume şi single-uri, cu discul "30" lansat pe 19 noiembrie, şi cântecul "Easy on Me".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Official Charts Company a anunţat că albumul "30 (primul al artistei lansat după şase ani) a înregistrat 261.000 de vânzări săptămâna aceasta, devenind cel mai vândut album în săptămâna lansării în 2021. 

"30" constituie deci albumul starului care a ocupat prima poziţie în clasamentele britanice. Precedentele, "25", "21" şi "19", au înregistrat de altfel săptămâna acesata o revenire în forţă în topuri, clasându-se pe locurile 15, 18, respectiv 31. 

Artista, compozitoare şi interpretă, în vârstă de 33 de ani, şi-a păstrat pentru a şasea săptămână consecutiv primul loc în clasamentul single-urilor cu melodia "Easy On Me", doborând-şi recordul personal stabilit cu "Someone Like You", care a r[mas cinci săptămâni în fruntea clasamentelor.

Din cele 12 melodii ale discului "30", două s-au impus săptămâna aceasta în clasamentul single-urilor, "Oh My God", pe locul doi, şi "I Drink Wine", pe patru.

Titlul albumului "30" face referire la vârsta cântăreţei pe care o avea atunci când a început să-l creeze, în momentul în care viaţa interpretei era marcată de divorţ şi oprirea bruscă a carierei sale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.