Cântăreaţa Adele şi-a suprins fanii din Auckland, sâmbătă seară, după ce a invitat pe scenă o trupă de artişti maori care au interpretat un număr de haka în timpul unui concert pe care artista britanică l-a susţinut în Noua Zeelandă, informează site-ul revistei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celebra cântăreaţă a încheiat secţiunea internaţională a turneului ei mondial ”Adele Live”, duminică seară, în oraşul Auckland din Noua Zeelandă, la finalul unui turneu care a început în februarie 2016. Vedeta britanică îşi va încheia turneul mondial cu cinci show-uri pe stadionul Wembley din Londra în perioada 28 iunie - 2 iulie.

În timpul celui de-al doilea dintre cele trei concerte susţinute pe stadionul Mount Smart din Auckland, sâmbătă seară, Adele şi-a surprins în mod plăcut fanii, invitând pe scenă o trupă locală de artişti maori care au interpretat un număr de haka în timpul show-ului ei.

Cei 30 de artişti maori au interpretat cântecul ”Toia Mai Te Waka Nei” şi au executat un număr de haka.

”Cât de uimitor este acest număr de haka, nu-i aşa?”, a declarat Adele, la finalul show-ului. ”Am fost copleşită. Cred că am ratat începutul celui de-al doilea cântec”, a adăugat artista britanică. ”Mi-au dat lacrimile - nu din cauza vântului, ci datorită haka”, a mai spus ea.

În alt concert susţinut în Noua Zeelandă, cântăreaţa Adele a dedicat piesa ”Make You Feel My Love” victimelor atacului terorist comis, miercuri, la Londra.

Artista britanică se află în această perioadă în emisfera sudică, unde susţine o serie de show-uri prin care îşi promovează cel mai recent album de studio, intitulat ”25”.

Cântăreaţa britanică Adele a câştigat cinci trofee cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cântec al anului” şi ”înregistrarea anului”.

Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.