Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi soţia sa, fotomodelul Behati Prinsloo, au cumpărat o casă de 18 milioane de dolari în cartierul Holmby Hills din Los Angeles, informează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa, cu o suprafaţă de 856.658 de metri pătraţi, a fost construită la mijlocul anilor 1960 de arhitectul Caspar Ehmcke şi are cinci dormitoare şi cinci băi, dintre care una de serviciu.

Proprietatea, care se învecinează cu Los Angeles Country Club, mai include o piscină şi o casă pentru piscină, cu tavan din lemn, care poate fi folosită drept casă pentru oaspeţi sau angajaţi. Aceasta ar putea fi, de asemenea, transformată într-un studio de înregistrări.

Casa are două uşi la intrare care se deschid într-un foaier circular cu pardoseală din marmură, tapet din brocart de culoarea şampaniei şi un candelabru din cristal. Dincolo de foaier se află o cameră de zi spaţioasă, cu un şemineu şi un perete acoperit în întregime din ferestre care se deschid către grădină şi piscină. 

Casa Los Angeles Adam Levine (Foto: Captură YouTube)
Casa Los Angeles Adam Levine (Foto: Captură YouTube)

Casa mai include o bucătărie mare, cu o insulă de bucătărie plasată sub o lucarnă de dimensiuni mari, o încăpere pentru servit micul dejun, cu un perete semicircular acoperit în întregime de ferestre, un birou şi o bibliotecă.

Adam Levine şi Behati Prinsloo, unul dintre modelele casei Victoria’s Secret, au o relaţie din vara anului 2012. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2014, în Mexic, şi au devenit părinţii unei fetiţe, Dusty Rose, în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.