Actriţa şi scenarista Lena Dunham, creatoarea serialului „Girls”, s-a căsătorit cu muzicianul englez de origine peruană Luis Felber, cu care are o relaţie de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost confirmată pentru revista People de un apropiat al cuplului.

Dunham, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit în weekend cu Felber, care are aceeaşi vârstă şi este cunoscut sub numele de scenă Attawalpa.

Într-un interviu publicat luni de The New York Times, el a declarat: „Cred că atunci când ştii, ştii. (...) Când îţi întâlneşti sufletul pereche, ştii pur şi simplu”.

Cei doi s-au cunoscut în Londra, când le-a fost aranjată în întâlnire de către un prieten comun, după cum a dezvăluit Falber pentru NYT. „Prima dată când ne-am întâlnit, nu ne-am oprit din vorbit, cred, vreo opt ore”.

Ei locuiesc împreună de aproximativ patru luni, a mai spus Falber, care a mărturisit că, înainte să o cunoască, nu a ştiut cine era ea şi că nu a văzut „Girls”, serial cu şase sezoane care a fost difuzat de HBO din 2012 până în 2017.

„Am văzut noile ei realizări. Am urmărit «Industry», când am început să ieşim împreună, şi am făcut muzica pentru următorul ei film, «Sharp Stick», care va fi lansat anul viitor. Este un film chiar frumos”, a declarat el pentru ziarul newyorkez, completând că va urmări „Girls” la un moment dat, cunoscând impactul pe care l-a avut asupra oamenilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

Lena Dunham a avut anterior o relaţie cu producătorul şi compozitorul Jack Antonoff, care e cunoscut pentru colaborările cu Lana Del Rey şi Taylor Swift. Ei s-au despărţit în ianuarie 2018, după mai mult de cinci ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.