Actriţa şi producătoarea Carmen Chaplin va regiza documentarul „Charlie Chaplin, a Man of the World”, care va explora o faţă mai puţin cunoscută a maestrului cinematografiei, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este pentru prima dată când familia Chaplin este implicată la nivel creativ într-un film despre Charles Chaplin.

Carmen Chaplin, nepoată a cineastului britanic, semnează scenariul documentarului împreună cu Amaia Remírez („Another Day of Life”, premiat de Academia Europeană de Film).

„Charlie Chaplin, a Man of the World” este descris ca un documentar ce „reinterpretează radical opera lui Chaplin din perspectiva originii sale romani şi examinează persecuţia ţiganilor prin viziunea lui”.

Compania spaniolă de producţie Wave of Humanity, aflată la primul film, a ajuns la un acord cu familia Chaplin pentru a realiza documentarul cu partenerii săi.

„Charlie Chaplin, A Man of the World” va fi realizat în asociere cu MK2 din Franţa, care deţine drepturile asupra filmelor lui Chaplin. 

Proiectul se află în prezent în stadiul de dezvoltare, iar producţia este programată să înceapă în prima parte a anului 2020.

Charles Spencer Chaplin s-a născut pe 16 aprilie 1889, la Walworth (Londra), şi a murit pe 25 decembrie 1977, la Corsier-sur-Vevey (Elveţia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.