Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a lansat campania educaţională „Mental Health 101” împreună cu brand-ul ei de frumuseţe Rare Beauty.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gomez le-a scris celor 222 de milioane de fani de pe Instagram că „Mental Health 101” îi este foarte apropiată pentru că ea însăşi s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală. Ea a vorbit prima dată despre bipolaritatea cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an, cu Miley Cyrus, într-o serie de live-uri pe Instagram.

În septembrie 2019, Selena Gomez a primit McClean Award pentru acţiunile ei de conştientizare privind sănătatea mintală şi a dezvăluit atunci că se luptă cu anxietatea şi depresia.

„Mental Health 101” reprezintă educaţia pe care ea îşi doreşte să o fi primit în anii de şcoală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Iniţiativa, care coincide cu faptul că mai este Luna de Conştientizare a Sănătăţii Mintale, este dedicată „susţinerii educaţiei privind sănătatea mintală şi încurajării sprijinului financiar pentru mai multe servicii de sănătate mintală şi servicii educaţionale”, a mai spus artista în vârstă de 28 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.