Actriţa Scarlett Johansson i-a luat apărarea regizorului Woody Allen, spunând într-un interviu că îl "iubeşte" şi "crede" că este nevinovat în privinţa acuzaţiilor de abuz sexual care i-au fost aduse, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îl văd pe Woody de câte ori pot şi am avut multe conversaţii cu el pe această temă. El susţine că este nevinovat şi îl cred", a spus starul din "Avengers" pentru The Hollywood Reporter. 

Allen a fost acuzat de fiica sa adoptivă Dylan Farrow că a molestat-o, acuzaţiile fiind aduse în 1992. Regizorul neagă învinuirile. 

Johansson a lucrat cu Allen la filmele "Match Point", "Scoop" şi "Vicky Cristina Barcelona".

Susţinerea ei pentru regizor este în contrast cu cea a vedetelor care s-au distanţat de el, precum Greta Gerwig, Colin Firth şi Mira Sorvino,care spun că regretă că au lucrat cu Allen.

Timothee Chalamet şi Rebecca Hall au spus amândoi anul trecut că şi-au donat veniturile revenite din colaborările cu Allen în scopuri caritabile. 

Allen a fost sprijinit de actriţa Diane Keaton, care a câştigat premiul Oscar pentru rolul ei din "Annie Hall" (1977). 

Fiul lui Allen, Moses, care a contestat acuzaţiile împotriva tatălui său, pretinde că sora sa a fost învăţată de mama lor Mia Farrow. 

În interviu, Johansson a mai afirmat: "Am fost foarte directă cu el şi el este la fel cu mine". 

Actriţa a recunoscut că a fost "dificil" să îşi exprime susţinerea pentru Allen în vremurile #MeToo.

"Este o perioadă în care oamenii sunt concediaţi şi este de înţeles (...) Este o perioadă intensă", a adăugat ea. 

Woody Allen a numit anterior acuzaţiile formulate împotriva lui "fără temei" şi nu a fost niciodată acuzat în legătură cu nicio învinuire adusă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.