Actriţa Scarlett Johansson a născut recent un băiat, botezat Cosmo, primul ei copil cu scenaristul Colin Jost, care i-a devenit soţ anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Associated Press, anunţul a fost făcut de Jost pe Instagram. „OK, OK, avem un copil. Îl cheamă Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a scris el.

Cosmo este primul copil al lui Jost, în vârstă de 39 de ani, cunoscut pentru rolul de gazdă a rubricii „Weekend Update” din cadrul emisiunii „Saturday Night Live”.

Johansson, în vârstă de 36 de ani, mai are o fiică, Rose, din căsătoria cu Romain Dauriac.

Cuplul s-a căsătorit în toamna lui 2020, în Palisades (New York). Johansson şi Jost şi-au anunţat logodna în mai 2019. Ei au o relaţie din 2017, după ce actriţa a fost invitată într-o ediţie a emisiunii „Saturday Night Live”.

Johansson, în vârstă de 35 de ani, a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds şi cu jurnalistul Romain Dauriac, cu care are o fiică, Rose, născută în 2014.

Pentru Jost, în vârstă de 37 de ani, prezentatorul rubricii „Weekend Update” din cadrul „Saturday Night Live”, aceasta este prima căsătorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.