Actriţa Rachel McAdams şi partenerul ei, scenaristul Jamie Linden, ar fi devenit părinţi, după ce artista ar fi născut recent un băiat, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un reprezentant al actriţei nu a răspuns la solicitarea The Hollywood Reporter de a confirma informaţia.

Site-ul Hollywood Pipeline a fost primul care a publicat această informaţie, prezentând o fotografie în care Jamie Linden, în vârstă de 37 de ani, apare ţinând în braţe un bebeluş, alături de Rachel McAdams, în vârstă de 39 de ani.

Foto: Hollywood Pipeline/ Facebook
Foto: Hollywood Pipeline/ Facebook

Informaţii despre sarcina actriţei Rachel McAdams au apărut în februarie. Însă, actriţa, care a păstrat relaţia de doi ani cu Linden în afara luminii reflectoarelor, nu a comentat public despre faptul că va deveni mamă.

Jamie Linden este cunoscut, între altele, ca scenarist şi coproducător al filmului „Dear John”.

McAdams a fost absentă la premiera din Los Angeles a celei mai recente comedii în care apare, „Game Night”, eveniment care a avut loc în februarie.

Născută pe 17 noiembrie 1978, Rachel Anne McAdams este o actriţă canadiană, care s-a remarcat în producţii precum „The Notebook”, „Wedding Crashers”, „Morning Glory”, „Midnight in Paris”, „The Family Stone”, „Sherlock Holmes” şi „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, „The Vow”, dar şi „Spotlight”, care i-a adus o nominalizare la Oscar în 2016, la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.