Actriţa Paz de la Huerta, cunoscută pentru rolurile din serialul „Boardwalk Empire” şi din filmul „Enter the Void”, de Gaspar Noé, l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein pentru viol şi răzbunare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În procesul deschis la Los Angeles, actriţa susţine că fostul producător de film a violat-o de două ori în casa ei din New York în 2010 şi mai face referire la un incident petrecut la un hotel din 2011.

Procesul vine la un an după ce De la Huerta a făcut primele acuzaţii, pe care le-a raportat şi NYPD. Procurorii din New York au refuzat să înceapă urmărirea în acest caz, deşi există în prezent în desfăşurare un proces deschis împotriva lui Weinstein de două acuzatoare.

Fostul producător a pledat nevinovat şi neagă toate acuzaţiile.

Ben Brafman, avocatul lui Weinstein, a spus că acest proces vine de la o „personalitate instabilă cu o imaginaţie bogată”.

Din documentele depuse, potrivit Variety, hotelul Four Seasons din apropiere de Beverly Hills este considerat complice la abuzurile sexuale ale lui Weinstein. În reclamaţie este inclusă o declaraţie din 2005 făcută de Courtney Love într-un interviu: „dacă Harvey Weinstein te invită la o petrecere privată la Four Seasons, nu te duce”.

De la Huerta susţine că, din cauza refuzurilor ei repetate, contractul pentru serialul „Boardwalk Empire” nu i-a fost înnnoit şi îl acuză pe Harvey Weinstein de răzbunare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.