Actriţa Michelle Williams, de patru ori nominalizată la Oscar, s-a căsătorit în secret cu muzicianul şi artistul vizual american Phil Elverum, cunoscut pentru proiectele The Microphones şi Mount Eerie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a povestit pentru revista Vanity Fair că nu a renunţat niciodată la dragoste, după moartea partenerului ei Heath Ledger (2008), cu care are o fiică.

Williams, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că s-a căsătorit cu Elverum într-o ceremonie privată care a avut loc luna aceasta într-o zonă rurală din statul New York.

Ea a descris relaţia pe care o are cu muzicianul, a cărui soţie a murit din cauza unui cancer pancreatic, drept „una sacră, foarte specială”.

Williams şi Ledger au avut o relaţie de trei ani, încheiată cu câteva luni înainte ca actorul să moară, la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze accidentale de medicamente.

„Nu am renunţat niciodată la dragoste. Îi spun mereu Matildei: «Tatăl tău m-a iubit înainte ca oricine să creadă că sunt talentată sau drăguţă sau că pot haine frumoase»”.

Interviul urmează să apară în numărul din septembrie al revistei Vanity Fair, care va fi lansat pe 7 august.

Michelle Williams, născută pe 9 septembrie 1980, în statul Montana, este actriţă cunoscută pentru rolurile din filme ca „Brokeback Mountain” (2005), în care Heath Ledger a interpretat unul dintre rolurile principale, „Blue Valentine” (2010), „My Week with Marilyn” (2011) şi „Manchester by the Sea” (2016), pentru care a fost nominalizată la categoriile „cea mai bună actriţă în rol principal” şi „cea mai bună actriţă în rol secundar” a premiilor Oscar. Deţine un Glob de Aur pentru rolul din „My Week with Marilyn”, film care i-a adus numeroase alte premii. Recent, a putut fi văzută în „All the Money in The World” (2017), „The Greatest Showman” (2017) şi „I Feel Pretty” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.